Groen & Parking onderhoud

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en werken op een veilige manier.
Wij kunnen uw hagen snoeien, het onkruid wieden, grachten proper zetten, bosmaaiwerken opnemen  … en zoveel meer. Wij voorzien ons eigen werkmateriaal.

Indien u een bepaalde vraag heeft, helpen wij U graag verder op onze hoofdzetel in Wommelgem, of telefonisch, of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze verantwoordelijke maakt dan graag een afspraak met U om de werken te bekijken. Op basis daarvan bezorgen wij U een vrijblijvende offerte. Indien U akkoord kan gaan met de offerte, worden de werken in onderling overleg opgestart. De verantwoordelijke start de werken mee op, nadien blijft een ploegbaas ter plaatse om het geheel verder uit te voeren met zijn team.

Wij staan steeds open voor suggesties en voor bemerkingen. Voor ons is het zeer belangrijk dat de werken verlopen zoals U het wenst en wij kunnen bijsturen indien dit nodig is.

Sinds begin 2014 hebben de gemeenten en ocmw’s van Wommelgem en Borsbeek samen met FluxGO de handen in elkaar geslagen voor een nieuw sociaal tewerkstellingsproject. Een ploeg van zes sociaal tewerkgestelde personen zal onder leiding van een ploegbaas instaan voor hulp bij onderhoud van o.m. de plaatselijke Forten, het groen en het openbaar domein in deze gemeenten. Het project kreeg de naam FortE, met als ondertitel: sterk in werk. Zie hierbij ook onze nieuwsflash over het project voor meer informatie.