IEBJE

 

Dromen hoeven niet altijd bedrog te zijn!

 

FluxGo vzw stelt met veel trots haar nieuwe project voor :   

                   "Iebje"

 

"Iebje" is de droom van onze directeur Anneleen Nys. Als mama van een prematuur kindje – intussen een vrolijke spring-in-‘t-veld van drie jaar oud – trof het haar hoe weinig keuze er was in de kleding voor vroeggeboren kindjes. Bijna alles was te groot, en de kleertjes waren eentonig bruin, wit of blauw – iets wat deze levendige mama absoluut niet aansprak!


Beetje bij beetje groeide bij Anneleen het idee om daar iets mee te gaan doen, om kleur te brengen in het leven van deze kleine maar dappere vechtertjes en hun familie. Als directrice van VZW FluxGO kon ze de koe bij de horens vatten en een naai-atelier inrichten, waar enerzijds de unieke en vrolijke kleertjes worden ontworpen die ze voor ogen heeft, en waar anderzijds stikkers en stiksters aan de slag kunnen in het kader van sociale tewerkstelling.

 

Zo wordt drie jaar na de geboorte van zoon Ibe nu ook het kledingmerk Iebje boven de doopvont gehouden. We hopen dat Iebje net zo veel kleur in het leven van zijn lotgenootjes brengt, als grote broer Ibe dat doet.

 

Kortom, Iebje heeft een hart voor de allerjongste kindjes. Iebje is een kledinglijn voor dappere  prematuurtjes tot 3-jarige speelvogels. Iebje is kleurrijk, vrolijk, zacht en een beetje deugnieterig.

Iebje brengt leven in de brouwerij.

 

En als we verder dromen over de toekomst, dan breiden we onze collectie voor kinderen uit op een intensive care unit, zodat ook zij vrolijke, kleurrijke kleding kunnen dragen.

 

Dit project wordt mee mogelijk gemaakt door de steun van de Provincie Antwerpen in het kader van innovatief ondernemen en creëren van tewerkstelling.