FLUX GO

Huis of tuin, business of privé, FluxGO weet er wel raad mee!

Wie zijn wij

Flexibiliteit is onze natuur
Liefde voor ons vak
Uniek in onze aanpak
X-tra’s zijn ons niets teveel
Grondige aanpak
Oplossingen voor elk probleem

Onze missie

Iedereen heeft recht op tewerkstelling. Arbeid is het beste middel om zichzelf te ontplooien en te integreren in de maatschappij.

Daarom werkt FluxGO projecten uit voor personen die aan de rand staan van onze maatschappij zodat zij nieuwe kansen krijgen.

 

Onze visie

Bevorderen van de duurzame samenleving betekent respect voor de culturele diversiteit en het leefmilieu.

FluxGO focust zich op tewerkstellingsprojecten van laaggeschoolden en risicogroepen op de arbeidsmarkt. Door een intense begeleiding en opleiding van het personeel, en de aandacht van een aantal essentiële waarden zoals democratische besluitvorming, maatschappelijke inbedding, transparantie, wederzijds respect, kwaliteit, respecteren van de culturele eigenheid, wensen wij onze doelstellingen te realiseren.

We dragen ons steentje bij voor het milieu door alle electriciteit, die hier verbruikt wordt, zelf te produceren met onze zonnepanelen.

 

Basisprincipe werkmethode van FluxGO

Als erkende organisatie voor sociale economie vervult FluxGO enerzijds taken die niet haalbaar zijn binnen het commerciële circuit en stelt de organisatie anderzijds mensen tewerk die op de reguliere arbeidsmarkt geen kans maken.

FluxGO levert daarom niet minder goed kwaliteitswerk af. Dankzij een intense en continue begeleiding van het personeel door een team van coördinatoren en ploegbazen krijgen de klanten waar voor hun geld.

Voor elk project is er een coördinator als aanspreekpunt voor uw vragen en verwachtingen. Hij of zij zoekt de meest geschikte kandidaat voor de gevraagde dienstprestatie(s). De coördinator komt persoonlijk deze kandidaat voorstellen en neemt op regelmatige tijdstippen ook contact op voor een evaluatie. Voor elk project wordt uiteraard een specifieke werkmethode uitgewerkt.

Het spreekt voor zich dat u ons altijd uw opmerkingen en suggesties kan overmaken. Wij staan volledig tot uw dienst!

Waar kan u ons bereiken?

 

FluxGO vzw
Herentalsebaan 299
2150 Borsbeek
Tel: 03/290.94.91
www.fluxgo.eu

info@fluxgo.eu

22 januari 2023

Hoi Anneleen,

Wat hebben jullie mensen weer goed werk geleverd!

Groetjes

Herentalsebaan 299
2150 Borsbeek

Tel: 03/290.94.91
Fax: 03/290.92.04

© 2023 FluxGo.eu

BTW: 0475.921.392
KBC: 408-5060221-87